Jótállás és garancia    

Teljes körû csere és visszavásárlási garancia 10 napig! Amennyiben valami mégsem felel meg Önnek, 10 napon belül a számlát mellékelve, visszaküldheti a terméket.
Kérjük az árut “kísérôlevél belföldi postacsomaghoz” megnevezésû nyomtatvánnyal adja fel és jelezze, hogy az áru cseréjét kéri vagy az árát szeretné visszakapni.
Az utánvéttel visszaküldött csomagokat technikai okokból sajnos nem tudjuk elfogadni. Minden reklamációt írásban kérünk. A számlát vagy másolatát és a reklamált növényt kérjük visszaküldeni. A jótállási idõn túli panaszokat az erre vonatkozó jogszabályok szerint megvizsgáljuk. Jogos reklamáció esetén az árut ingyenesen kicseréljük.
Az áru átvételétôl számított 10 napon túl visszavásárlásra nincs lehetőség.
A fogyasztó védelmében hozott valamennyi jogszabályi előírás és feltételt biztosítunk vásárlóink számára. A törvényi előírások részletesen itt>>
 
1997. évi CLV törvény a fogyasztóvédelemről
 
És ezen felül további 8 év garancia !
   
2011. őszét ( 2011. augusztus 10.) követő vásárlások esetén bevezettük a kiterjesztett garancia intézményét. Mivel egy sövényt nem 1-2 évre vagy hónapra tervezünk, így fontos az a biztonság, az hogy biztosak lehessünk abban, hogy mindvégig egy megbízható termékünk van.
Biztosak vagyunk abban, hogy ez biztosítja az Ön számára, azt a biztonságot hogy jó döntés volt a CSODASÖVÉNYT® választani.
 
 
A 8 évvel kiterjesztett garancia szolgáltatása a gyakorlatban:
 
Nagyon egyszerűen működik. Ön hozza a tönkrement növényét, (vásárlását rendszerünkben ellenőrizzük) és mi azt életképesre cseréljük. Amennyiben személyesen nem tudja elhozni, postai úton is bonyolítható. Ez esetben a postaköltség ( szállítási költség) a tulajdonost terheli.
Természetesen előtte jelezze ügyfélszolgálatunknak garancia igényét.